Testnevelési Egyetem "promófilm" bemutató
2020. szeptember 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem digitális fejlesztése ezekben a hónapokban zajlik. Ennek egyik leginkább kézzelfogható jele az Aulában felszerelt LED-fal, amelyen mostantól több információt is megosztunk, aktuálisan egy új rövidfilmet is bemutatunk. A felületen arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, mennyire fontos a koronavírus-járvány második hulláma alatt a higéniás rendszabályok betartása.

A #vigyazzunkegymasra felhívást kérjük, minden munkatárs és hallgató vegye komolyan, mert a járvány egyre jobban terjed és mindent el kell követni, hogy az élet ennek ellenére - amennyire lehet - normális mederben folyjon.

A szájmaszk használta vagy éppen a rendszeres kézmosásra és fertőtlenítésre való figyelmeztetés mellett azonban itt, a LED-falon mutatjuk be hivatalosan is a Testnevelési Egyetem rövid promóciós filmjét, amely reméljük, egyre több helyen népszerűsíti majd a nemzetközi viszonylatban is jelentős előrelépést tervező intézményünket. A filmet két elismert és tapasztalt televíziós készítette: a dokumentumfilmes Nagy Anikó rendezte, az operatőr Farkas György volt.   

A TE "promófilm" és a kivetítő aktuális tartalma itt és az Aulában egyaránt megtekinthető:

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!