Diákmentor felhívás
2023. február 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Új tagokat keresünk az egyetem diákmentorcsapatába! Ha úgy érzed, hogy egyes tantárgyakat tökéletesen elsajátítottál egyetemi éved során, széles körű az ismeretanyagod, ami az adott tantárgy sikeres teljesítéséhez szükséges, és van kedved tudásodat hallgatótársaid segítésére, felzárkóztatására fordítani, akkor ne habozz, jelentkezz nálunk!

Ha szívesen vállalnál korrepetálást az általunk megjelölt tantárgyak valamelyikéből, örömmel látunk az egyetem hallgató diákmentorai között. A tantárgyakat az elmúlt évek tapasztalatai alapján választottuk ki, de ha a felsorolásban nem szerepel(nek) az(ok), amelyekben igazán otthon vagy, úgy természetesen azokból is szívesen fogadják hallgatóink a segítséged, támogatásod!

Bízunk abban, hogy ebben a szemeszterben is tehetséges, az egyes tantárgyakból átlag feletti tudásukat hallgatótársaiknak átadni képes hallgatók nyújtják be pályázatukat.

A felzárkóztató programban részt vevő mentorok ösztöndíja 20 000-30 000 forint havonta, a teljesítmény arányában.

Az ösztöndíjjal kapcsolatban részletes információt a cikk végén letölthető Pályázati felhívásban találod vagy látogass be hozzánk személyesen az egyetemre, a K1 épület C303-as irodába!

Az pályázat leadásának határideje: 2023. március 6.

A pályázatok személyesen nyújthatók be az Oktatási Igazgatóságon (K1, C303)

  • Pályázati adatlap >>>
  • Pályázati felhívás >>>
  • Útmutató >>>
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!