Ötleteljünk!
2021. március 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2022-es hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága ötletversenyt hírdet a fenntarthatóság és a klímaváltozás iránt érdeklődő fiatalok számára. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatási Intézményirányítási és Finanszírozási Főosztálya szeretne bevonni a környezeti kérdésekre fogékony egyetemistákat az Eb zöldítésébe.

Ötleteljünk!

A kiírás alapján a szervezők olyan innovatív projektjavaslatokat várnak, amelyek segíthetnek csökkenteni a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság, valamint kísérőrendezvényeinek karbonlábnyomát.

S hogy milyen kezdeményezésekben vagy üzletimodell innovációkban lehet gondolkodni? Nos, olyanokban, amelyek hozzájárulnak Magyarország történetének első férfi kézilabda Európa-bajnoksága és a köré épülő fesztivál zöldítéséhez, valamint olyan ötletekben, amelyek a catering eszközök logisztikai rendszerének hatékony és innovatív használatát segítik.

A legjobb ötletet az Eb szervezőbizottsága az ötletgazdákkal közösen valósítja meg, a második helyezett automatikus belépést kap a Klímainnovációs Közösség startup inkubációs programjába. Ezen felül nagyszerű kapcsolatépítési lehetőség nyílik, nem is beszélve a szakmai referenciáról, a brainstorming technikákról és csapatmunkáról, továbbá testközelből lehet megismerkedni egy ilyen volumenű sportesemény zöldítő programjával. Belépőjegyek és sok más meglepetés várja a legjobbakat, részletek a verseny honlapján.

A Do More ötletversenyre március 22-ig lehet jelentkezni.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!