Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia, 2017
2017. április 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében megrendezett Sport és Innováció Konferenciára. A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célja, hogy ösztönözzük újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válását.

Testnevelési EgyetemMagyar Nemzeti KereskedőházA magyar sportszférában és a világon zajló versenyben, különösen az olimpiai eredményesség fokozásával kapcsolatos feladatokban most szélesebb nemzetközi tudományos és szakmai spektrumban szeretnénk lehetőséget biztosítani tapasztalatcserére és tudás-transzferre. A konferencia tárgyalja a sport innovatív társadalmi szerepét, ismerteti a legjobb gyakorlatokat, ajánlásokat tesz, hogy hogyan kerüljön be az innovatív megközelítés a sportági tervezési metódusba és a megvalósítás gyakorlatába, egészen a sportegyesületi szintű átalakításig. Kiváló előadókkal, izgalmas workshopokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel szeretnénk áttekinteni a sportinnováció teljes spektrumát és lehetőséget adni a sportszakembereknek nézeteik ütköztetésére. A szervezők várják az innovatív szellemű edzőket, szakedzőket, mesteredzőket, de természetesen a nyitott újításokat beépíteni akaró és tudó testnevelőket is.

Időpont: 2017. május 18-19. Helyszín: Groupama Aréna, Budapest

Szakmai védnökök: Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos rektor (Testnevelési Egyetem) és Oláh Zsanett vezérigazgató (Magyar Nemzeti Kereskedőház).

Regisztráció >>>

Program >>>

Információ, kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Groupama Aréna

A magyarországi sporttudósok, kutatók mindegyikét megszólító rendezvény méltó környezetben, a Groupama Arénában kerül megrendezésre

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!