Remek eredményekkel zárt az SHS-en a TF
2012. október 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Idén október 5-6-án 61. alkalommal került megrendezésre a Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozója. Ebben az évben Szeged adott otthont a rendezvénynek, melyen 7 felsőoktatási intézmény között a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara - a TF - hosszú idők óta ismét jelen volt. Hallgatóink atlétika, röplabda és úszás sportágakban képviselték egyetemünket.

Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozója 2012

Úszóink jól szerepeltek egyéniben és váltóban is. Váltónk bronzéremmel zárta a versenyt.  A TF röplabdás lányai pedig az előkelő második helyet szerezték meg a házigazda Szeged mögött.

Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozója 2012

A lányaink először játszottak ebben az összeállításban ahol a döntőben két győztes szettig tartó küzdelem csak a legvégén billent a pihentebb szegediek javára.

Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozója 2012

Atlétáink több első hely  - Bogár Lilla (távolugrás), Ormay Anikó (gerelyhajítás) - mellett megnyerték az egyetemek közötti pontversenyt is.

Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozója 2012Ezen kívül  Bogár Lilla elnyerte a verseny legeredményesebb atlétájának járó serleget a Spiriev pontérték táblázat alapján. A szokatlan 300 m-es salakos atlétika pálya ellenére a női és férfi 4x300-as váltónk is bronzéremmel gazdagította az eredménylistát.

Összességében a TF egy jó hangulatú eredményekben gazdag sporttalálkozót zárt, ahol érezhető volt a hallgatók összetartása, hiszen együtt szurkolhattak egymásnak az egyes verseny helyszíneken, ami összekovácsolta a különböző sportágakat képviselő hallgatókat.

A jó hangulatú verseny szervezői utalást tettek többször a rendezvény alatt, hogy jó lenne, ha jövőre a TF szervezné a 62. SHS-t.

Rajtunk nem múlik!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!