Meghívó egy jó futásra
2013. október 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Tudás Útja 2013Szeretettel meghívunk minden futót egy jó futásra, az Egyetemi Félmaraton 13. nyílt Európa-kupára és Országos Bajnokságra, az "Akadémiai 6-os" példaadó demonstrációs 6 km-es futásra, illetve a "Fókusz - tudomány és kultúra" találkozóra!

Kedves Diákok, Sportvezetők, Tanárok, Nevelők, és minden Sportszerető Futó Barátunk!

A 2000. ezredfordító évben indítottuk útjára "A Tudás Útja" félmaraton futóversenyünket, országos bajnokságunkat az egyetemek és főiskolák hallgatóik, illetve oktatói részére.  Azóta 12 sikeres rendezvényünk erősítette meg, hogy céljaink jó irányt jelölnek. Az egyéni megmérettetés lehetőségén túl rendezvényünk a nyári univerziádék jegyében a felsőfokú intézmények versenysportjához és egészségfejlesztési programjához, valamint a hazai „mindennapi testnevelés” programhoz is kapcsolódik.

A rangos, nemzetközi események a fiatalok számára kiemelten motiváló hatásúak.

Ennek szellemében fontos, hogy a világ legrangosabb sportszervezete, a Nemzetközi Olimpia Bizottság (NOB) tizenegyedik alkalommal is patronálja versenyünket. Jelentős számunkra, hogy immár tizenegyedik alkalommal invitálja Európa és Hazánk hallgatóit, oktatóit Dr. Jacque Rogge a Nemzetközi Olimpiai Bizottság egykori elnöke.

Tisztelettel és optimista reménnyel hívunk meg minden sportolni szerető hallgatót és oktatót versenyünkön való részvételre, valamint felsőoktatási sportszervezetet és intézményt, hogy hallgatóikkal és oktatóikkal képviseljék intézményüket, városukat, régiójukat, országukat a megmérettetésen.

A verseny időpontja: 2013. november. 10. 11 óra. A verseny helyszíne: Budapest, Nagyvárad tér. További információk és online nevezés a www.halfmarathon.usn.hu oldalon.

Online előnevezés esetén hallgatóknak a MEFOB-rajtszám regisztrálási díja 500 Ft, más futóknak 2000 Ft.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!