Átvették diplomájukat a NET-es hallgatók
2013. december 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

December 3-án ünnepélyes keretek között vették át diplomájukat a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hallgatói a Hepp Ferenc teremben.

Átvették diplomájukat a NET-es hallgatók

A ceremónián a kurzuson végzett 17 hallgatóból 16 volt jelen, egyikük már előzőleg megkapta oklevelét. A hallgatókon kívül a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dubravka Šekoranja asszony, a Szlovén Köztársaság budapesti konzulja, Claudio Alberto Giacomino, az Argentín Köztársaság budapesti nagykövete, Iftekhar Aziz úr, a Pakisztáni Iszlám Köztársaság budapesti nagykövete, Entz Boldizsár Péter úr, a Ghánai Köztársaság tiszteletbeli főkonzulja, illetve Dr. Pop Marcel, a Semmelweis Egyetem nemzetközi igazgatója.

Karunkról jelen volt Dr. Berkes István tudományos dékánhelyettes, Dr. Kozsla Tibor nemzetközi igazgató, valamint a hallgatók számos oktatója.

Berkes professzor úr köszöntötte elsőként az jelenlévőket, tőle Pop Marcel vette át a szót.  Igazgató úr elmondta, hogy gyakran látogatja a Tanfolyam diplomaosztóit, és nagy örömmel tölti el, hogy mindig szép számmal végeznek itt a világ minden tájáról érkezett hallgatók. Mint mondta, nagyon jó képzést kaptak a résztvevők, és diplomájukon egy széles körben ismert és elismert intézmény pecsétje szerepel.

Karunk nemzetközi igazgatója, Kozsla Tibor a praktikus tényeket sorolta: örült, hogy a három, kemény gyakorlati órákkal töltött hónap alatt egyik hallgatónak sem voltak komolyabb egészségügyi gondjai. Kiemelte, hogy ezen ünnepség kereteiben kerül sor az 1868. sorszámú diploma kiosztására – legmagasabb sorszámúként -, vagyis a Tanfolyam 41 éves történetében majd’ 1900-an végeztek nálunk.

Az ünnepi beszédeket követően a diplomák átadására került sor, majd a hallgatók nevében Jožef Šimenko, illetve Federico José Librio búcsúzott. Mindketten hálás köszönetüket fejezték ki a Tanfolyam oktatóinak, illetve a Kar Nemzetközi Igazgatóságán dolgozóknak, akik minden problémát gyorsan, mosolyogva oldottak meg.

A ceremóniát fogadás követte.

A diplomaosztón a Tanfolyamról Funmi Christiana Fapetus hallgatóval angolul,...

... míg Dr. Sós Csaba tanár úrral magyarul beszélgettünk.

szöveg és fotók: Bardocz-Bencsik Mariann

[nggallery id=209]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!