Együttműködési megállapodás Velence Önkormányzatával
2016. április 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Velence Város Önkormányzata és a Testnevelési Egyetem.

A megállapodást Koszti András polgármester, Dr. Szvercsák Szilvia jegyző, valamint Prof. Dr. h.c. Mocsai Lajos rektor és Dr. Genzwein Ferenc kancellár írták alá 2016. március 24-én a Testnevelési Egyetemen.

 

Stratégiai együttműködési megállapodás Velence Város Önkormányzatával

Az együttműködés általános célja, hogy Velence Város Önkormányzata és a Testnevelési Egyetem kölcsönösen segítsék egymást a helyi és regionális oktatási-kutatási és sporttevékenység fejlesztése érdekében. Velence Város Önkormányzata első számú stratégiai partnerének tekinti az Egyetemet és a városfejlesztés, valamint a városban folyó sporttevékenység kérdéseiben alapoz és támaszkodik az Egyetem által képviselt kompetenciákra, szakmai tapasztalatokra és ezek megvalósítása során a lehetőségeire. A TF a regionális oktatási és kutatási tevékenysége során kiemelt hangsúllyal veszi figyelembe az Önkormányzat érdekeit és minden rendelkezésre álló eszközzel támogatja azokat.

Stratégiai együttműködési megállapodás Velence Város Önkormányzatával

A közös célok elérése érdekében az Egyetem a vagyonkezelésében lévő fejlesztési célú ingatlanok hasznosítási terveit az Önkormányzattal egyeztetve készíti el és ennek megvalósítása során szorosan együttműködnek.

Az együttműködési megállapodás kölcsönös előnyökkel jár, hozzájárul Velence Város további fejlődéséhez, valamint a Testnevelési Egyetem oktatási-képzési színvonalának emeléséhez és mindkét fél számára képes hosszú távon megelégedéssel garantálni a presztízs értékű eredményt.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!