Tanítási rend / Órarend

Tanítási rend

2017-18

2018-19

Órarend

Annak érdekében, hogy garantáltan az aktuális verziót lássuk, két lehetőség van: le kell tölteni a PDF fájlt, vagy a böngészőben megtekintve azt, kényszerített frissítést kérünk. Ezt Windows esetén a [CTRL] + [F5], vagy [CTRL] + a böngésző frissítés gombja (ikonja) idézi elő. Macintosh rendszer használata [SHIFT] + böngésző frissítés, vagy [CMD] + [SHIFT] + [R] a megoldás. A böngészőn belüli megjelenítés nem mindig vagy hibásan működik, az ebből adódó problémákért felelősséget nem vállalunk!

2017-2018. tanév, II. félév

Nappali tagozat:

Levelező tagozat:

(a változások a korábbi verzióhoz képest óra áthelyezése esetén sárga színnel jelölve, terem/oktató módosítás: piros betűszín)

Szabadon választható tárgyak 2017/18. II (frissítve: 2018. 02. 01.)

Jelmagyarázat az órarendekhez

  • F = Főépület: régi téglaépület, a TF területének a közepén, földszintjén található pl. a Tanulmányi Hivatal is. Pl.: F/II/63. – Főépület II. emelet 63-as tanterem. Szintén a Főépületben van, de nincs külön jelölve az órarendben: Hepp Ferenc terem (I. emelet 40-41.)
  • Ú = Új Épület: az Alkotás utcai részen található. Pl.: Ú/I/101. – Új Épület I. emelet 101-es terem.
  • E terem: az Uszoda felett található
  • Bagolyvár, Felnőttképzési Csoport terme: az Uszoda és a Kollégium közti fehér emeletes épület II. emeletén van
  • Barakk: a Főépület melletti, Déli pályaudvar felé eső földszintes épület
  • D: önmagában a D termet jelöli, a D épület földszintjén, de vannak itt szemináriumi termek, ezek a szokásos módon vannak jelölve pl.: D/III/329. A D épületben van a Birkózó- és a Vívó-terem is (II. emelet)
  • BME: külső helyszínen tartott előadások: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem -  Központi (K) épület 76. terem (változott az előző félévhez képest!)
Az órarend a Neptun hallgatói felületen is elérhető. Tájékoztató >>>

További oldalak