Gyakorlatok

A szakmai gyakorlatok célja a sportszervező BSc szakos hallgatók gyakorlati ismereteinek bővítése, valamint az oktatás során megszerzett elméleti tudás alkalmazása.

Tanulmányaikat 2017 ősze előtt megkezdett hallgatók esetében a teljesítés két, két féléves tantárgy keretein belül történik:

  • Eseményszervezési és Sportirányítási I-II. szakmai gyakorlat, mely során a hallgatók megismerkednek az adott sportszövetség feladataival, felépítésével és betekintést nyernek operatív működésébe.
  • Sportegyesületi és sportvállalkozási I-II. szakmai gyakorlat, melyen keresztül a hallgatók megismerkednek az adott sportegyesület vagy sportvállalkozás tevékenységével, felépítésével és tapasztalatokat szereznek az egyesület vagy a sportvállalkozás mindennapi életébe.

A gyakorlatok teljesítéséhez szükséges dokumentumok:

  • Befogadó nyilatkozat >>>
  • Teljesítményértékelő lap >>>

Kérjük a hallgatókat, hogy a kitöltött és aláírt befogadó nyilatkozatokat szkennelve küldjék el az oktató által megadott és a Neptun rendszeren keresztül kiküldött email címre.

Tanulmányaikat 2017 ősze után megkezdett BSc sportszervező és MSc sportmenedzser szakos hallgatók esetében a teljesítés követelménye eltér, mely a Neptunon keresztül kerül kiküldésre.