A Miniszterelnökség a Fogyatékos Felsőoktatási Hallgatok Közigazgatási Ösztöndíjprogramjának létrehozásáról szóló 555/2013. (XII. 31.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 3. § (1) bekezdésének a) pontja alapján pályázatot hirdet Fogyatékos Felsőoktatási Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjára a közigazgatás iránt érdeklődő, valamely felsőoktatási intézménnyel aktív hallgatói jogviszonyban álló fogyatékos hallgatók részére.

Találkozó az 1. turnusnak: 2017 január 29-én vasárnap 9,00 órakor a Győri úti bejáratnál. Résztvevők: Rekreáció nappali és levelező; továbbá speciális tanrendű osztatlan tanárképzés hallgatói (52 hallgató). Utazás: A TF által biztosított autóbuszokkal (a levelezők a kisebb méretű, utánfutós buszba pakolják be egyéni csomagjaikat). Visszaérkezés: 2017. január 1-én szerdán, az esti órákban a levelezőknek, 2017. január 4-én szombaton, az esti órákban a rekreáció nappalisoknak.

A sífelszerelések arzenálja ekkora létszámra nagyon korlátozott, de kölcsönzése a tábor idejére ingyenes. Az nehezen jön ki, hogy a TF 60 pár sícipője pont passzolna 186 TF hallgatóra. Kérem a sízéssel már megismerkedett hallgatókat, vegyék a fáradtságot és hozzák el saját, vagy kölcsönzött alpesi felszereléseiket! (alpesi sícipő, síléc biztonsági kötéssel, síbot).

A Sporttudományok Doktori Iskola pályázatot hirdet doktoranduszok és doktorjelöltek részére konferencián való részvétel (előadás, poszter) támogatására. Egy fő egy éven belül maximum 200 000 Ft támogatásra pályázhat. Az utazás legkorábbi időpontja: 2017. március 14.