Szakmai fórumon járt prof. dr. Géczi Gábor
2024. május 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF tanszékvezetője az egyesületek szakosztályai számára készített tanulmány eredményét mutatta be a dunakeszi rendezvényen.

Szakmai fórumon vett részt Dunakeszin prof. dr. Géczi Gábor, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézet igazgatója, a Sportmenedzsment Tanszék vezetője.

A Dunakeszi Nyílt Vízi Edzőközpontban tartott eseményen a dunakeszi sportmodellben rejlő lehetőséget ismertették a meghívott szakemberek, köztük a TF prominens alakja – számolt be a rendezvényről a Dunakeszi Post. Géczi Gábor hangsúlyozta: a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) kérésére készítettek egy tanulmányt, amely rávilágít, hogy az egyesület szakosztályai, az egyes sportágak mikor, milyen korosztályban illeszthetők az iskolai testnevelésbe.

„Nagyon jó látni az egyetemi burokból kilépve, hogy Dunakeszin a gyakorlatban milyen jó úton járnak és nagyszerű munkát végeznek a sport területén. Az önkormányzat, a VSD és a tankerület együttműködésének igazi nyertesei a dunakeszi gyerekek és szüleik. Azoknak a településeknek, amelyek most állnak neki a szervezett városi sportélet kialakításának, Dunakeszi mindenképpen követendő példa” – idézte a honlap a TF tanszékvezetőjét.

Jelenleg 9+1 sportággal van jelen a sportmodell a dunakeszi iskolákban, óvodákban, a gyerekek többek között az úszással, a dzsúdóval, a korfballal, a korcsolyával vagy éppen a pomponnal is megismerkedhetnek.

Fotó: Dunakeszi Poszt

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!